Банк никогда не разоряется.
Если он израсходует все деньги, то может выпустить еще столько, сколько нужно, всего лишь напечатав их на любом подходящем листе бумаги.

Правила игры в Монополию           

Ideabank


Публічне акціонерне товариство "Ідея Банк"

Код ЄДРПОУ19390819
МФО336310
Дата реєстрації22.10.1991р.
Банківська ліцензія04.11.2011р.(офіц.сайт НБУ)


Адреса79008, г. Львов, ул. Валова, 11
Телефон0 800 50 20 30, (032) 235 09 38


Веб-сайтhttp://www.ideabank.ua/
Е-мейлinfo@ideabank.ua

ПАТ "Ідея Банк" (до 2011 - ПАТ "Плюс Банк") - український банк, заснований 31 серпня 1989року, входить до складу однієї з найбільших у Східній та Центральній Європі фінансових груп - Getin Holding S.A, Республіка Польща. Головний офіс знаходиться у м. Львів

Основним акціонером ПАТ Ідея Банк є Getin Holding S.A. (Республіка Польща). Getin Holding S.A. - інвестує в компанії з високим потенціалом росту, що працюють у секторі фінансових послуг для приватних клієнтів та малого бізнесу. В склад Getin Holding S.A. входять: Getin Noble Bank, Open Finance, Noble Funds TFI, Noble Securities, Idea Bank, PDK, TU EUROPA, MW Trade.
Getin Holding S.A. діє також на ринках за межами Польщі. В Східній Європі - це ПАТ Ідея Банк (Україна), ЗАО Ідея Банк (Біларусь) та Каркаде-лізинг (Росія).

Getin Holding S.A. належить до однієї з найбільших груп, що котуються на Фондовій Біржі цінних паперів у Варшаві (підтвердженням цього є місце групи в першій двадцятці компаній) (вікі-джерело).

За результатами роботи, банк має нагороди та визнання:
  • "Перший Національний Конкурс "Банк року-2009" за версією журналу Банкіръ - Диплом у номінації "Найкращий банк - партнер страхової компанії".
  • "Перший Всеукраїнський Конкурс Пані Банкір-2009" за версією журналу Банкіръ - Дипломом нагороджена член Спостережної Ради Ідея Банк Агнєшка Шиманюк.
  • "Конкурс Банк року-2010" за версією журналу Банкіръ - Приз у номінації "Найкращий банк з надання послуг населенню".
  • "Конкурс Банк якому довіряють за 2010 р." за версією журналу Банкіръ - Диплом.

Ideabank - банк з постійно зростаючим депозитним портфелем, який працює в Україні вже більше 25 років. Ideabank досяг 12-й позиції в Топ-20 найбільш надійних банків України в рейтингу НВ и Dragon Capital (джерело). Головна мета банку - щоб кожен клієнт відчував себе в безпеці з нашим банком, отримував стабільний прибуток і захист своїх заощаджень.

Рішення по кредиту в Ideabank приймається за 30 хвилин. Якісна робота call-центру.

В Рейтинге устойчивости банков за 4 квартал 2014 года Ideabank занимает 23 место (Джерело

No comments:

Post a Comment